Hipertansiyon Bakımını Optimize Etme

HSMonitor, Açık Piyasa Konsültasyonu (OMC) yapacağı duyurusunda bulundu ve hipertansiyon insidansındaki artışa dikkat çekerek planlanmış bir Ticarileşme Öncesi Satın Alma (PCP) hakkında bilgiler verdi. HSMonitor, sağlık durumlarını iyileştirme ve hastaların hipertansiyon bakımını optimize etme amaçlı inovatif bir takip sistemi geliştirmeyi hedefliyor.

Bu proje, tedarikçi tarafların hipertansiyon bakımı kapsamında karşılanmamış ihtiyaçlarının altını çiziyor: Erken tanı ve önlem, sağlıklı yaşam tarzı ve beslenme, optimize edilmiş ilaç tedavisi, cihaz kullanımı ve uzaktan görüntüleme vb.

Açık Piyasa Konsültasyonu 15.03.2020 – 15.05.2020 tarihleri arasında birçok etkinlik ile gerçekleştirilecek olup, tüm toplantılar web sayfasında ilan edilecektir.

Etkinlikler kapsamında aşağıdakiler hedeflenmektedir:

  • Potansiyel üreticileri/tedarikçileri, HSMonitor’un ticarileşme öncesi satın alma fırsatları hakkında bilgilendirmek.
  • Ticarileşme öncesi satın alma hakkında detaylı bilgi vermek.
  • Potansiyel üreticiler/tedarikçiler ile birlikte projenin satın alma kapsamındaki öngörüler ile ilgili karşılıklı diyalogda bulunmak.
  • Projedeki tüm tedarikçilerin ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenerek oluşturulacak konsorsiyumun kurulması için, desteğe ihtiyacı olan potansiyel tedarikçiler arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve rahatlatmak.

HSMonitor’un tedarikçi ülkeleri, kendi dillerinde ve yerleşkelerinde etkinlikler düzenleyeceklerdir. Bunlara ek olarak, lokal etkinliklerin ardından internet tabanlı bir seminer (İngilizce) yapılacaktır.

Kaynak:

https://ec.europa.eu/eip/ageing/news/hsmonitor-open-market-consultation_en

Eklenme Tarihi: 1.04.2020 12:43:07